Grabalfa

PRE - IMPRESSIÓ

Imagen Creatividad & Artwork

CREATIVITAT & ARTWORK

Una imatge val més que mil paraules.

Aquest refrany és un reflex fidel dels nostres valors. Per això comptem amb més de 80 dissenyadors i altres perfils creatius capaços de donar forma a les teves idees i plasmar-les en diferents formats, ja siguin digitals o físics. Oferim una àmplia gamma de serveis creatius, incloent-hi la producció d’arts finals.

A Grabalfa posem tota la nostra experiència en disseny, preimpressió i impressió al teu abast amb un equip altament qualificat. Els nostres especialistes treballaran amb eines modernes i tècniques avançades per fer realitat els teus somnis. Volem donar brillantor a la teva marca i vida als teus projectes.

Per aportar-te el màxim valor possible, investiguem sense parar i implementem solucions capaces d’executar les tasques més repetitives de les tasques de preimpressió de forma automatitzada. Això ens permet evitar errors, agilitzar processos, dedicar tot el temps que sigui necessari a les comeses més singulars i, en definitiva, proporcionar-te un producte excel·lent en temps i forma.

Com a socis de confiança, cuidem cada detall, des de l’última coma en una planxa d’impressió fins a l’obtenció del color exacte. També ens servim de la nostra dilatada experiència per sorprendre’t amb propostes innovadores que s’adaptin a les vostres necessitats. T’assessorarem sobre mides, colors, fonts, formats o materials per impactar el consumidor. Junts, analitzarem els teus reptes i identificarem la millor manera d’aconseguir-los. En conseqüència, traslladaràs un missatge inequívoc al teu mercat acompanyat d’una estètica totalment d’acord amb la teva marca.

COLOR MANAGEMENT

A Grabalfa , coneixem de primera mà la capacitat de transmetre sensacions que té el color. I també les particulars dels espectre CMYK, RGB, LAB, etc. Per això, seleccionarem l’opció més convenient en funció del format d’impressió, dels materials i dels textos que continguin.

L’objectiu és que el producte final respecti la qualitat desitjada. Tant les marques com els impressors poden confiar en el nostre bon fer pel que fa a la gestió del color i les anàlisis colorimètriques, un procés delicat que ens permet harmonitzar els colors. A més, dia a dia investiguem els efectes del color en nous materials per oferir-te alternatives innovadores adaptades a les necessitats de la teva empresa que et permetin aixecar-te com un actor revolucionari al teu mercat.

Imagen Color Management

GAMMA ESTESA

L’ heptacromia és una altra bona aposta per augmentar la productivitat sense renunciar a la qualitat. La gamma estesa és una solució d’impressió disruptiva, un dels avenços més grans de la tecnologia d’impressió policromàtica. Gràcies a ella, és possible assolir la saturació requerida en qualsevol color. En utilitzar una sèrie de tintes estandarditzades per aconseguir el color desitjat, s’agilitza la impressió. Amb aquest mètode no cal canviar la configuració de la tinta de la màquina d’impressió. Per tant, permet niar una feina darrere l’ altra encara que tinguin diferents canals de color. Això també redunda en la possibilitat d’oferir tiratges més curts amb colors més vius i intensos. I saps el millor? El nombre de colors que es poden aconseguir aplicant aquesta tècnica és pràcticament il·limitat!

Imagen Gama Extendida

FORMES IMPRESSORES

Al llarg dels anys hem aprofundit en els diferents sistemes d’impressió disponibles: impressió digital, òfset, flexografia i gravat al buit.

Per tant, la nostra àmplia experiència ens permet oferir-te el sistema d’impressió adequat per obtenir un resultat immillorable. També sabem que el tractament dels fitxers i les imatges en les fases de preimpressió és clau per obtenir el resultat desitjat, independentment del sistema d’impressió escollit. Per això, us animem a sol·licitar-nos més informació.

Imagen Formas Impresoras

A Grabalfa portem anys treballant amb els mètodes d’impressió esmentats i us assessorarem de la manera més adequada tenint en compte els punts forts i febles i els requisits per tal de seleccionar la solució idònia en cada cas.

Per exemple, la impressió flexogràfica en gamma estesa és recomanable en els projectes en què la vivesa del color sigui crucial. Per la seva banda, en materials no flexibles (papers) la impressió òfset és una opció aconsellable en projectes amb grans tiratges. En canvi, si necessites tiratges curts i no pots assumir uns costos d’arrencada elevats, potser la impressió digital et convingui. Si el respecte pel medi ambient és un factor crític per a la vostra empresa, segurament us recomanem la flexografia com a mètode d’impressió.

En qualsevol cas, a Grabalfa realitzarem, amb la implicació de tots els nostres equips, les proves de color necessàries un cop definit el sistema d’impressió més indicat per a les vostres necessitats.

Imagen Formas Impresoras

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA