Grabalfa

AVÍS LEGAL:

El responsable d’aquesta pàgina web és: GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L., societat inscrita al Registre Mercantil de València tom 11061 foli 89 full V-200750, amb C.I.F. B16898090 i domicili social a P.I. Guadasséquies Parcel·la 15 – A,46839, Guadasséquies (VALÈNCIA).

També podeu contactar amb nosaltres a través del número de telèfon Nº 962293080 (telèfon) oa través de la següent adreça d’e-mail: administracion@grabalfa.es (e-mail o enllaç a formulari de contacte).

Propietat Intel·lectual i Industrial
El disseny d’aquest lloc web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que hi apareixen pertanyen a GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

Responsabilitat dels continguts
GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals es pugui accedir a aquesta web. GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. tampoc no respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que poguessin estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web.
GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. es reserva el dret a realitzar canvis al lloc web sense avís previ, a fi de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada al portal, ni tampoc dels danys soferts o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produeixin o puguin produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús de aquesta informació.

Reproducció de continguts
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts publicats en aquesta web sense lautorització prèvia i per escrit de GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L.

Tota la informació relativa a privadesa, la tens a la nostra Política de Privadesa.

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA