Grabalfa

SOLUCIONS DIGITALS

3D DIGITAL

Descobreix el potencial de visualització en 3D!

Des de la creació de models fins a aplicacions de realitat augmentada, passant pel desenvolupament de les animacions. El 3D és capaç de recrear tot allò que puguis imaginar. Gràcies a aquest sistema, replicarem el teu producte en versió digital tal com ho hagis somiat. Tindràs una infinitat de mides, materials i textures al teu abast per combinar. També podreu optar per crear una versió estàtica, diferents perspectives o fins i tot una versió animada.

A Grabalfa apostem per invertir en programari avançat capaç de crear imatges de gran qualitat per treure el màxim profit als teus actius digitals. A partir dels teus arxius d’imatge, podem desenvolupar nous gràfics amb què enriquir la teva marca i produir maquetes digitals especialment útils per sortir al mercat com més aviat millor.

A més, les animacions, atès el dinamisme, són especialment interessants per captar l’atenció dels consumidors. I si esteu pensant en impulsar la vostra estratègia digital aprofitant els vostres productes físics o viceversa, la realitat augmentada és la vostra solució ideal per oferir contingut interactiu i multiplicar exponencialment les possibilitats de l’espai que brinda un suport físic.

Imagen 3D Digital

MOCK – UP

Converteix els teus projectes en realitat des de la fase de disseny.

Podem proporcionar-te maquetes d’alta qualitat que et permetran tastar i presentar l’aparença i el funcionament de nous productes abans de produir-los en massa. Així, els podràs donar un toc final i fer els ajustaments necessaris en funció dels comentaris rebuts, a més d’avançar la fase de llançament. Aquesta solució aporta més valor al disseny, evita disgustos, escurça els temps de comercialització i permet validar encerts. Mostrar una opció comercialment viable amb el màxim realisme possible, inclosos materials, colors i acabats escollits, t’ajudarà a encaminar degudament l’estratègia de màrqueting del teu producte.

Estàs pensant en fer un focus group sobre el teu nou producte? T’interessa l’opinió d’un client important? Vas a una fira i t’agradaria exposar un producte que encara no has comercialitzat?

T’animem a provar les nostres maquetes per obtenir tota la informació útil possible de la teva audiència i augmentar les possibilitats d’èxit del teu producte un cop comercialitzat.

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA