Grabalfa

GP - CONNECT

La potent plataforma GP Connect desenvolupada per Grabalfa et permet controlar la teva marca des del principi fins al final. És una eina totalment personalitzable que integra totes les funcions necessàries en la gestió de projectes de Packaging . Emmagatzema els teus actius de manera segura, gestiona tots els intervinents en el procés, prioritza el desenvolupament del teu projecte i utilitza fluxos de treball automatitzats i, en definitiva, centralitza totes les comunicacions i documentació per treballar de manera eficient. En agilitzar els processos empresarials, els membres del teu equip podran centrar-se en les tasques veritablement importants i respondre a les necessitats dels clients.

DAM

Digital Asset Management

El sistema DAM de Grabalfa et permet gestionar tots els teus actius digitals de manera eficaç. No només et servirà de magatzem en línia segur on accedir a través d’un navegador, sinó que també podràs compartir amb tot el teu equip i amb tercers diferents arxius sense inundar la safata d’entrada amb grans adjunts i mantenint una perfecta traçabilitat de la informació amb el sistema de versionat de documents que integra la plataforma. A més, tindreu ple control sobre els drets d’accés dels usuaris. Tu decideixes què pot veure i fer cadascú.

Amb el nostre DAM també podràs exportar els teus actius amb el format que necessitis i gestionar el color corresponent. I, perquè pugueu trobar els vostres actius a la primera, el DAM us ofereix un pràctic cercador compatible amb l’ús de metadades. Si l’organització dels actius us preocupa, podreu desar de forma ordenada i etiquetar tot tipus de fitxers, incloses imatges, vídeos i fitxers d’àudio. En cas que vulgueu incorporar el nostre DAM amb altres sistemes, posem a la vostra disposició un servei d’integració. Finalment, el nostre DAM impedeix que perdis informació, ja que fes còpies de seguretat dels arxius emmagatzemats.

Imagen DAM
Imagen GP Connect

GP Connect serà un abans i un després en la teva gestió en automatitzar tots els processos relacionats amb la gestió de projectes de Packaging , millorant la productivitat, qualitat i transparència de la informació.

A més, gràcies al nostre sistema de gestió de fluxos de treball i contingut, els diferents intervinents del procés podran col·laborar amb més agilitat rebent notificacions d’activitat quan una acció sigui requerida i connectant-se des de qualsevol lloc per realitzar-la.

Si creus que algun dels teus processos de gestió encara té capacitat d’automatització o optimització, escriu-nos, GP Connect és totalment personalitzable i capaç d’integrar-se amb altres sistemes, podràs implementar les funcions que necessitis per obtenir una plataforma feta a mida.

PIM

Packaging Information Management

Amb el nostre sistema de gestió de la informació de Packaging (PIM), podràs centralitzar tota la informació relacionada amb els teus productes, ja sigui de màrqueting, vendes o tècnica. En tenir-la emmagatzemada en un mateix lloc, la teva empresa serà més eficient i ningú no perdrà el temps buscant la informació que necessiti o utilitzant versions errònies.

A més d’estalviar temps, us permetrà estalviar costos, reduint significativament el nombre d’incidències derivades de problemes de traçabilitat de la informació/comunicació. Agilitat i seguretat són els avantatges que t’ofereix GP Connect gràcies al sistema PIM.

A què aquesta solució és justament el que necessitaves?

Imagen PIM Packaging Information Management

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA