Grabalfa

SOLUCIONS

A Grabalfa t’ajudem a gestionar els teus projectes de Packaging de principi a fi.

Les nostres solucions cobreixen des del disseny i la preimpressió fins a la gestió de la producció industrial. Com a experts en Preimpressió, amb més de 50 anys d’experiència al sector del Packaging , aportem el nostre coneixement i equip per ajudar-te des de l’inici de cada projecte.

La Consistència de la Marca i l’enfocament a la Reducció del Time – To – Market són els pilars de les nostres solucions.

Dóna-li curs a la teva creativitat i estalvia temps i diners integrant les nostres solucions de gestió de Packaging , Pre-Impressió i tecnologia en els teus fluxos de treball. Grabalfa posa a la teva disposició un extens ventall de solucions que abasta totes les fases de la cadena gràfica perquè conquistis el teu mercat en el menor temps posible.

Packaging Management 

Fa més de mig segle que gestionem projecte de Packaging amb clients de diferents sectors. Per això, ens podem encarregar de gestionar projectes des de la conceptualització fins a la fabricació dels mateixos. El nostre equip, específicament qualificat i certificat en gestió de projectes, posa a la vostra disposició tant projectes clau en mà com assessorament tècnic exhaustiu, a més de formació especialitzada.

Els projectes de Packaging integren el coneixement d’un gran nombre d’agents involucrats, des de l’equip de màrqueting i compres fins a l’impressor i convertidor passant per legal, agències de màrqueting i oficines tècniques. Grabalfa us ajuda a coordinar la gestió de tots aquests agents aportant la seva experiència global i garantint la consistència de la marca.

Confia en l’àmplia experiència i saber fer del nostre equip per crear un packaging infal·lible.

GP – Connect 

GP Connect és una plataforma digital de gestió integrada de projectes de Packaging desenvolupada per Grabalfa per gestionar la teva marca des del principi fins al final. Emmagatzema els teus actius de manera segura, gestiona tots els intervinents en el procés, prioritza el desenvolupament del teu projecte, utilitza fluxos de treball automatitzats i, en definitiva, centralitza totes les comunicacions i documentació per treballar de manera eficient. En agilitzar els processos empresarials, els membres del teu equip podran centrar-se en les tasques veritablement importants i respondre a les necessitats dels clients.

Descobreix tot el potencial del programari més avançat per controlar perfectament els teus recursos digitals i treure’ls el màxim profit siguis on siguis.

Pre – Impressió

La correcta execució dels processos de preimpressió és decisiva a l’hora de fabricar qualsevol producte.

A Grabalfa comptem amb un equip de perfils especialitzats en preimpressió, amb més de 50 anys d’experiència, que garantiran la màxima qualitat del teu projecte perquè obtinguis un resultat final insuperable, independentment del suport i la tecnologia d’impressió triada. Mitjançant l’ús de tècniques avançades i valent-nos de la nostra àmplia experiència, garantim l’excel·lència. Et farem propostes d’acord amb les teves necessitats que enamorin el consumidor. La nostra principal comesa al llarg d’aquest procés és fer que el teu producte destaqui al lineal.

Solucions Digitals

Ja saps tot allò que la visualització 3D i les maquetes virtuals poden fer per tu?

Aquestes solucions digitals us donen l’oportunitat d’avançar als vostres clients clau les prestacions dels vostres productes i d’anticipar-vos a la vostra acollida per part del mercat en general, a part de corregir qualsevol aspecte per un cost mòdic. A més, el dinamisme que ofereixen les representacions animades i la interactivitat propiciada per la realitat augmentada faran que els teus clients no et perdin de vista i esperin expectants els teus propers llançaments.
Fa el salt al món digital amb solucions veritablement eficaces i sorprenents!

EL NOSTRE OBJECTIU

La nostra missió és portar el sector del Packaging a un altre nivell recolzant-nos en tres pilars fonamentals: la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat. Tot això per garantir l’estabilitat de les marques i estar més a prop dels nostres clients que mai. Volem ser el teu soci estratègic a llarg termini. Per això, invertim en desenvolupar solucions tecnològiques i innovadores que et faciliten la vida i permeten estalviar temps i diners garantint el nivell de qualitat. A més, plantegem eines intel·ligents i processos respectuosos amb el medi ambient, perquè ser sostenibles avui dia no és opcional. El nostre objectiu és donar suport al llarg de la cadena de valor del teu procés productiu perquè puguis llançar al mercat de manera àgil allò que realment vols, allò que els teus clients volen, combinant la teva creativitat amb les nostres solucions.

SOSTENIBILITAT

La sostenibilitat o ESG ( Environmental , Social & Governance ) està situada a un primer nivell de l’agenda empresarial de Grabalfa. La nostra política de RSC ens ajuda a millorar el nostre valor afegit i el nostre avantatge competitiu, a través de la implicació empresarial en el millorament social, econòmic i ambiental de manera voluntària.

El nostre compromís amb la sostenibilitat empresarial en general i amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) en particular ens ha impulsat a ser una de les primeres empreses al nostre sector a calcular i registrar de manera voluntària la nostra empremta de carboni (GEI) i establir un pla de reducció, amb l’objectiu d’aconseguir la transició a la neutralitat de carboni en els propers anys. A l’àmbit social, la nostra col·laboració amb diferents centres de formació professional per a l’impuls de programes de formació dual s’emmarca en el nostre desig d’impulsar i fomentar una educació més inclusiva i orientada a l’ocupació, així com en el suport a iniciatives a favor de la millora de la formació de la població a tots els nivells

INNOVACIÓ

La innovació empresarial i tecnològica és part de la identitat estratègica de Grabalfa . Mantenir-nos en moviment constant ens ajuda a estar alineats amb els nostres clients, millorant les nostres solucions i anticipant-nos a les necessitats del mercat, per donar resposta als nous reptes.

La nostra activitat innovadora es basa en un portfoli de projectes, gestionats de manera col·laborativa amb els agents dels diferents ecosistemes existents tant a nivell nacional com internacional, des d’iniciatives inside-out , passant per innovació oberta, col·laboració amb centres tecnològics i universitats fins a inversió en projectes disruptius a través de la nostra política de Corporate Venture capital.

No només t’escoltem, ens avancem al futur.

Imagen Innovación

INSTAL·LACIONS

Grabalfa compta amb tres centres productius d’avantguarda a València, Madrid i Barcelona i una delegació tecnicocomercial a Saragossa. Amb aquesta àmplia infraestructura, proveïda de tecnologia de darrera generació, presta servei nacional i internacionalment. De fet, a més d’Espanya, ja és present a Portugal, França, Itàlia, Regne Unit i Alemanya, entre molts altres països.

A totes les nostres instal·lacions els clients trobaran una atenció de qualitat i sistemes de producció segurs i revolucionaris. Les instal·lacions de Grabalfa són un reflex fidel de l’excel·lència amb què treballem.

Imagen Instalaciones

VALENCIA

MADRID

BARCELONA

ZARAGOZA

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA