Grabalfa

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Packaging Management 

Fa més de mig segle que gestionem projecte de Packaging amb clients de diferents sectors. Per això, ens podem encarregar de gestionar projectes des de la conceptualització fins a la fabricació dels mateixos. El nostre equip, específicament qualificat i certificat en gestió de projectes, posa a la vostra disposició tant projectes clau en mà com assessorament tècnic exhaustiu, a més de formació especialitzada.

Els projectes de Packaging integren el coneixement d’un gran nombre d’agents involucrats, des de l’equip de màrqueting i compres fins a l’impressor i convertidor passant per legal, agències de màrqueting i oficines tècniques. Grabalfa us ajuda a coordinar la gestió de tots aquests agents aportant la seva experiència global i garantint la consistència de la marca.

Confia en l’àmplia experiència i saber fer del nostre equip per crear un packaging infal·lible.

GP – Connect 

GP Connect és una plataforma digital de gestió integrada de projectes de Packaging desenvolupada per Grabalfa per gestionar la teva marca des del principi fins al final. Emmagatzema els teus actius de manera segura, gestiona tots els intervinents en el procés, prioritza el desenvolupament del teu projecte, utilitza fluxos de treball automatitzats i, en definitiva, centralitza totes les comunicacions i documentació per treballar de manera eficient. En agilitzar els processos empresarials, els membres del teu equip podran centrar-se en les tasques veritablement importants i respondre a les necessitats dels clients.

Descobreix tot el potencial del programari més avançat per controlar perfectament els teus recursos digitals i treure’ls el màxim profit siguis on siguis.

Pre – Impressió

La correcta execució dels processos de preimpressió és decisiva a l’hora de fabricar qualsevol producte.

A Grabalfa comptem amb un equip de perfils especialitzats en preimpressió, amb més de 50 anys d’experiència, que garantiran la màxima qualitat del teu projecte perquè obtinguis un resultat final insuperable, independentment del suport i la tecnologia d’impressió triada. Mitjançant l’ús de tècniques avançades i valent-nos de la nostra àmplia experiència, garantim l’excel·lència. Et farem propostes d’acord amb les teves necessitats que enamorin el consumidor. La nostra principal comesa al llarg d’aquest procés és fer que el teu producte destaqui al lineal.

Solucions Digitals

Ja saps tot allò que la visualització 3D i les maquetes virtuals poden fer per tu?

Aquestes solucions digitals us donen l’oportunitat d’avançar als vostres clients clau les prestacions dels vostres productes i d’anticipar-vos a la vostra acollida per part del mercat en general, a part de corregir qualsevol aspecte per un cost mòdic. A més, el dinamisme que ofereixen les representacions animades i la interactivitat propiciada per la realitat augmentada faran que els teus clients no et perdin de vista i esperin expectants els teus propers llançaments.
Fa el salt al món digital amb solucions veritablement eficaces i sorprenents!

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA