Grabalfa

PACKAGING MANAGEMENT

ALL-IN-PACKAGING

T’oferim projectes clau en mà on no hauràs de preocupar-te pel teu negoci.

Nosaltres s’ocupem de tot, perquè puguis dedicar-te a la teva activitat principal, delegant en nosaltres els nostres professionals.

Col·labora amb el teu equip/agència de màrqueting per cobrir totes les etapes d’embalatge de qualsevol producte, la qualitat està garantida: des del desenvolupament conceptual fins a la fabricació i entrega dels productes.

En definitiva, et facilitem un servei realment complet que inclou un assessorament tècnic en matèria de disseny, preimpressió, impressió, laminació, tall, emmotllament i entrega. Gràcies a la solució All-In-Packaging, obtindreu el que voleu dels experts adequats, sense complicacions.

Imagen All-In-Packaging

PACKAGING

PROJECT MANAGEMENT

PACKAGING  PROJECT MANAGEMENT

Grabalfa et brinda un servei especialitzat de gestió de projectes de packaging aportant la seva extensa experiència des de l’inici de cada projecte avançant-se als problemes i reduint el Time – To – Market .

Es tracta d’una solució integral per a la gestió del teu portfoli de projectes de packaging .

Grabalfa s’encarrega de coordinar tots els equips, tant en fase preproducció (Compres, Màrqueting, Jurídic, Desenvolupament de Producte, agències de disseny, etc ), com en les fases industrials (preimpressió, impressió i fabricació) tant interns com externs. Tot això involucrant-se activament per garantir la qualitat del producte final. En centralitzar la gestió a Grabalfa , gaudiràs de tres grans avantatges: consistència de marca, qualitat excepcional i reducció de terminis i costos de producció.

ASESORAMENT TÈCNIC

Al sector del packaging hi ha multitud de variables amb un important impacte en el resultat final del producte, com l’estètica, la gestió del color, la tecnologia d’impressió, la diversitat de materials, la logística o la sostenibilitat entre d’altres.

El nostre servei d’assessorament tècnic us guiarà per evitar errors que puguin suposar retards o sobrecostos al projecte. Des de la fase de conceptualització fins a la de fabricació, qualsevol producte compta amb un expert al teu costat que t’assessori des d’una perspectiva tècnica global i amb un únic focus, aconseguir la màxima eficiència i qualitat a cada projecte.

No confiïs en la sort i veu sobre segur deixant-te assessorar per l’equip tècnic especialista de Grabalfa

Imagen Asesoramiento Técnico

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA