Grabalfa

ALL-IN-PACKAGING

Gestionem els teus projectes d’embalatge

de principi a fi

ALL-IN-PACKAGING

Gestionem els teus projectes d’embalatge

de principi a fi

PRE-IMPRESSIÓ

IMPRESSIÓ

LÀMINAT

TALL

CONFORMAT

ENVIAMENT

PRE-IMPRESSIÓ

LÀMINAT

CONFORMAT

IMPRESSIÓ

TALL

ENVIAMENT

Planificació de projectes

El nostre equip d'experts en gestió de projectes de packaging col·labora estretament amb vosaltres per comprendre les vostres necessitats i objectius.
Creem un pla detallat que inclou una definició acurada de l'abast, un calendari precís del projecte i un pressupost optimitzat.
SOL·LICITAR ARA

Assessorament tècnic

Realitzem un exercici d'enginyeria de valor proporcionant assessorament tècnic per garantir la coherència de la marca, l'ajust òptim del producte/envàs i l'optimització dels costos del projecte.
Donem suport al procés creatiu generant maquetes físiques i digitals que li permeten visualitzar les seves idees de forma realista.
SOL·LICITAR ARA

Preimpressió i control de producció

Centralitzem tota la feina de preimpressió garantint la coherència de la marca independentment de la tecnologia d'impressió.
Supervisem cada tiratge i realitzem rigorosos controls de qualitat a cada fase del procés per garantir que els resultats compleixen les normes de qualitat més exigents.
SOL·LICITAR ARA

Seguiment i control

Supervisem de prop el projecte per garantir que es compleix el pla del projecte. A més, hem desenvolupat una plataforma digital de gestió de projectes...
... anomenada "GP Connect", que proporciona accés en temps real a actualitzacions de l'estat del projecte, fotos de progrés i sol·licituds daprovació. Això us permet seguir el progrés i mantenir un control total del procés.
SOL·LICITAR ARA

GESTIÓ
DE PROJECTES

El nostre principal objectiu és oferir-vos una gestió de projectes sòlida i eficaç. El nostre equip està certificat en gestió de projectes, cosa que garanteix que el seu projecte s’executi seguint les millors pràctiques i metodologies reconegudes internacionalment.

COST
COMPETITIU

En operar amb eficàcia i aprofitar una àmplia xarxa de proveïdors d’envasos, podem oferir preus molt competitius sense comprometre’n la qualitat.
Gaudiu d’una qualitat superior a un preu competitiu.

QUALITAT
PREMIUM

Abastem un nínxol de mercat que valora els estàndards de qualitat mitjans-alts. El nostre objectiu és superar les vostres expectatives subministrant productes d’envasat de qualitat excepcional. Duem a terme rigorosos controls de qualitat a cada fase per garantir uns resultats impecables.

Imagen Puros Lion Leaf

ALTADIS USA

Presenta una línia única de cigars

LION LEAF

Algun dels nostres èxits recents

 SOBRE NOSALTRES

Imagen Meriyeny

Liderada per Meriyeny del Carmen, recentment nomenada Consellera Delegada de l’Any, i amb un jove equip directiu centrat en la gestió de projectes i l’excel·lència operativa, Grabalfa us ajuda a gestionar els seus projectes de packaging de principi a fi.
Les nostres solucions comprenen des del disseny i la preimpressió fins a la gestió de la producció industrial. Com a experts, amb més de 50 anys d’experiència a la indústria del packaging, aportem els nostres coneixements i equips per ajudar-lo des de l’inici de cada projecte.

La nostra missió és portar la indústria del packaging a un altre nivell basant-nos en tres pilars fonamentals: innovació, tecnologia i sostenibilitat.
Tot això per garantir l´estabilitat de la marca i estar més a prop que mai dels nostres clients. Volem ser-ne el soci estratègic a llarg termini.
Per això invertim en el desenvolupament de solucions tecnològiques i innovadores que li facilitin la vida i estalviïn temps i diners, garantint el mateix nivell de qualitat.
A més, proposem eines intel·ligents i processos respectuosos amb el medi ambient, perquè ser sostenible avui dia no és opcional.
El nostre objectiu és donar-li suport al llarg de tota la cadena de valor del seu procés de producció perquè pugui llançar ràpidament al mercat el que realment voleu.

Icono Socio estratégico

SOCI ESTRATÈGIC

Icono Innovación

INNOVACIÓ

Icono Eficiencia Operacional

Eficiència operativa

PRESÈNCIA INTERNACIONAL

Tenim centres de producció a tot Europa i gestionem clients internacionalment amb casos d’èxit als Estats Units, Hondures, República Dominicana, Europa i Turquia.

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA