Grabalfa

50 ANYS

D’EXPERIÈNCIA

Fundada el 1973, Grabalfa compta amb 50 anys d’experiència que l’han convertit en l’empresa líder en serveis de preimpressió al sector del Packaging . Liderada per Meriyeny del Carmen, des del 2021 Grabalfa afronta una nova etapa de desenvolupament i transformació del sector – GRABALFA 2.0. Un nou enfocament amb un objectiu clar, utilitzar lexperiència global acumulada al llarg dels anys per aportar valor en cada etapa de la cadena gràfica.

La nostra clau per aconseguir-ho – Treballar més a prop dels nostres clients que mai.

Un equip jove, creatiu, dinàmic i en constant creixement capaç d’oferir les darreres solucions en preimpressió per a Packaging i amb una visió integral de tot el procés de la cadena gràfica de principi a fi.

Treballar de la mà de Grabalfa suposa comptar amb un extens Know-How de la indústria, darrera tecnologia, innovació i una relació estratègica a llarg termini.

LA NOSTRA VISIÓ

Tenim la intenció d’elevar el sector a un altre nivell partint de tres pilars: innovació, tecnologia i sostenibilitat. Tot això perquè busquem oferir estabilitat a les marques i volem treballar estretament amb els nostres clients. Volem que comptin amb nosaltres als seus plans a llarg termini. Per això, procurem crear solucions tecnològiques revolucionàries que els permetin treballar àgilment, a més d’estalviar temps i diners. I sense renunciar gens ni mica a la qualitat. També posem a la vostra disposició solucions i processos el més ecològics possible, perquè estem convençuts que la sostenibilitat no és preferencial, sinó una qüestió obligatòria. Volem ser la teva empresa de confiança per facilitar-te el camí en qualsevol procés dins la cadena gràfica. Per tant, et proporcionem tota una sèrie de solucions avantguardistes per donar curs a la teva imaginació i conquerir un mercat cada vegada més exigent.

EQUIP HUMÀ

Grabalfa compta amb una plantilla de més de 150 professionals. Són persones creatives, proactives i aplicades, amb un esperit resolutiu. Per això, a Grabalfa trobaràs una mà amiga, un soci de confiança amb un personal amb àmplia experiència en tota la cadena gràfica, disseny, màrqueting, enginyeria industrial, colorimetria i impressió. Tots els membres del nostre equip compten amb les qualificacions necessàries per respondre a les teves necessitats. I, pel seu caràcter innovador, constantment actualitzen els coneixements per proveir les solucions més avantguardistes. Els apassiona el sector, en tota la seva amplitud i varietat, per això tenen com a objectiu aconseguir que la imatge de marca dels nostres clients sigui clarament diferenciadora i estable. El nostre equip creu fermament en el poder de les marques i s’enorgulleix de treballar diàriament amb elles. El nostre capital humà és qui, té cura de la qualitat dels productes i serveis que t’oferim i posa tot el seu interès fins al més mínim detall dels teus projectes.

Imagen Equipo Humano

INSTAL·LACIONS

Grabalfa compta amb tres centres productius d’avantguarda a València, Madrid i Barcelona i una delegació tecnicocomercial a Saragossa. Amb aquesta àmplia infraestructura, proveïda de tecnologia de darrera generació, presta servei nacional i internacionalment. De fet, a més d’Espanya, ja és present a Portugal, França, Itàlia, Regne Unit i Alemanya, entre molts altres països.

A totes les nostres instal·lacions els clients trobaran una atenció de qualitat i sistemes de producció segurs i revolucionaris. Les instal·lacions de Grabalfa són un reflex fidel de l’excel·lència amb què treballem.

Imagen Instalaciones

VALENCIA

MADRID

BARCELONA

ZARAGOZA

PACKAGING

MANAGEMENT

GP

CONNECT

PRE

IMPRESSIÓ

SOLUCIONS

DIGITALS

Bandera Unión Europea

GRABALFA PRE-PRESS SOLUTIONS, S.L. en el marc del Programa ICEX Next, ha comptat amb el suport de l’ICEX i cofinançat pel fons europeu FEDER.
L’objectiu d’aquest projecte és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.

FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
UNA MANERA DE FER EUROPA